Založ si blog

V Európe zmizlo najmenej 10 000 detských utečencov www. chelemendik. sk

29.2.2016

Po úradnej registrácii podľa štábu Europolu Briana Donlada zmizli tisíce detských utečencov, ktorí do Európy dorazili sami. Iba V Taliansku zmizlo približne 5 000 detí, ďalšie sa hľadajú vo Švédsku. Úrady sa obávajú, že mohli padnúť do rúk kriminálnych gangov, ktoré ich môžu využívať ako sexuálnych otrokov.

Nad  obchodovaním s deťmi narieka celá občianska spoločnosť v Európe, hovoria o tom novinári, ktorí sa zaoberajú vyšetrovaním, aktivisti v oblasti ľudských práv, dokonca aj polícia. Tomu, že sa tento problém v dohľadnej perspektíve podarí vyriešiť, neverí nikto. V súčasnosti  podľa informácií Europolu v Európe zmizlo viac než 10 000 (!) detí  utečencov. Informuje o tom komentátor IA Regnum Vladimir Dobrynin.

„V situácii, keď kontrola tokov utečencov takmer neexistuje, Europol nedokáže čeliť „detskej katastrofe“,“ píše španielske internetové vydanie 20 minutos.

Podľa informácií anonymných zdrojov „minimálne 5 000 bezprizorných, maloletých detí zmizlo spod dohľadu orgánov v Taliansku, kde je podľa všetkého  už široko rozvinutá sieť kriminálnej celoeurópskej infraštruktúry, ktorá má zálusk na detských utečencov,“ tvrdí britský The Guardian.

„Plánuje sa  zorganizovať niekoľko kôl rokovaní policajnej štruktúry EÚ s orgánmi činných v trestnom konaní   balkánskych štátov. Vyžaduje si to koordinovanú akciu niekoľkých štátov, hoci prijatím opatrení v jednotlivých štátoch sa problém nevyriešia únosy detí sa nezastavia.  Systém nefunguje, vlastne nijaký systém vypracovaných krokov neexistuje,“ vyhlásil náčelník štábu Europolu Brian Donald.

Takáto selektívnosť, keď iba v Taliansku sa bez stopy „stratilo“ 5-tisíc detí, a policajti sa sústredili na balkánske krajiny, dokonca prestala zarážať. Zvykli sme si na to, že Európa, keď sa jej to hodí, sa nerozpakuje používať dvojitý meter, ako napríklad vo vzťahu k Rusku. Prečo by potom nemohla rovnako postupovať aj vo vzťahu k iným pre „tolerantných“ Európanov nepohodlným problémom?

Ten istý dvojitý meter eurobyrokracia demonštruje aj vo vzťahu k deťom z Blízkeho východu, ktoré gangy predávajú na zábavu pedofilom, alebo ako pomocníkov  drogových dílerov a predajcom zbraní.

Zdroj: http://regnum.ru/news/society/2083260.html

 

Sergej Chelemendik live – priamy prenos na FB – o čom sa dohodli Putin a Obama

20.04.2016

SERGEJ CHELEMENDIK LIVE – PRIAMY PRENOS NA FB – O COM SA DOHODLI PUTIN A OBAMA \ https://www.facebook.com/100001367588429/videos/993935253995385/?pnref=story

Irina Alksnis: posledná šanca zakrútiť Rusku krkom – CHELEMENDIK. SK

07.04.2016

Irina Alksnis: posledná šanca zakrútiť Rusku krkom 7.4.2016 Udalosti posledných dní ma nútia si položiť otázku: čo sa to vôbec deje?! А najvyššia – prezidentská – úroveň udalostí nenecháva pochybnosti, že sa čosi skutočne deje. Oznámené Kremľom uverejnenie kompromitujúcich materiálov na Putina, podriadenie priamo prezidentovi Štátneho archívu [...]

CHELEMENDIK. SK – Le Monde: Západ i východ Evropy se rozchází v pohledu na ruskou hrozbu

07.04.2016

Le Monde: Západ i východ Evropy se rozchází v pohledu na ruskou hrozbu 2016-04-07 (00:58) 6.4.2016 Podle informací Stockholmského institutu výzkumu problémů světa (SIPRI) vyrostl celkový obranný rozpočet Evropy za poslední rok o 1,7%, přestože se do té doby každým rokem snižoval, píše Le Monde. Mezi Evropany zatím vznikl rozkol: jestliže západ kontinentu pokračoval v [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

chelemendik

bezplatne pravdive proroctva a vizie

Štatistiky blogu

Počet článkov: 32
Celková čítanosť: 151980x
Priemerná čítanosť článkov: 4749x

Autor blogu

Kategórie